MOJ KONCEPT

Osnov korisne promene je promena perspektive. Moja misija je da onima koji se suočavaju sa zastojem i krizama u životu, ili osećaju nemoć da reše neprijatnu situaciju, pomognem da promene svoju percepciju problema i tako ga reše.

Želim da motivišem druge da uzmu proces menjanja u svoje ruke, jer je to put koji vodi ka uspostavljanju ravnoteže i usklađenosti sa sobom. Pozitivnim promenama razvijamo svoje potencijale, aktiviramo sopstvene resurse, jačamo motivaciju.

Pokretanjem promene učimo da bolje razumemo sebe i druge i fokusiramo se na svoje postupanje na putu ka cilju zbog kojeg se menjamo. Promena ne ostvaruje svoju svrhu ukoliko je trenutna. Cilj je zadržati je , generisati je da bude trajna.

Moj rad bazira se na NLP metodologiji, a zastupljeni su i drugi pristupi koji dovode do poboljšanja kvaliteta u svim aspektima života. Neuro Lingvističko Programiranje kao bazični pristup je najpoznatiji svetski komunikacioni model i disciplina koja se bavi pokretanjem pozitivnih promena.

Tako je nastao i program „Dizajniranje promene“ ,upravo kao rezultatat višegodišnjeg izučavanja i bavljenja ličnim razvojem. Obuhvata niz tehnika i alata, kao i edukativne treninge sa praktičnim vežbama.

Proučavanjem metodologija ličnog razvoja bavim se od 2008. godine. Kao pravnik po formalnom obrazovanju, radno iskustvo sam sticala u advokatskoj branši i višegodišnjoj privatnoj praksi, a uporedo sa tim bavila sam se istraživanjem i edukovanjem na području ličnog razvoja.

Teorijska i praktična znanja i iskustavo sticala sam na sertifikovanim programskim edukacijama, seminarima i treninzima. Ovde sam da ,sa svima koji su zainteresovani, podelim svoja iskustva i da, zajedničkim snagama, disbalanse koji nam smetaju zamenimo životnom radošću.

MOJ KONCEPT

Ono gde sam danas, šta radim, u čemu uživam, rezultat je velikog rada, učenja i iskustva. Tražeći I nalazeći odgovore na sopstvena pitanja, odlučila sam da motivišem I podržim druge na putu ka njihovoj promeni. Sve o čemu govorim i pišem i sama praktikujem. Mišljenja sam da znanje i iskustvo imaju smisla ako se prenose i dele sa drugima.

PRATITE ME

MEJLING LISTA

Untitled form Copy 2

2019 © Dizajniranje Promene. Sva prava zadržana.
Power by: M-83