DIZAJNIRANJE SVAKODNEVNICE

Pokretanje dana započinjemo jutarnjom rutinom. Važno je sa kakvim se idejama i mislima budimo, kao i to da prve aktivnosti činimo sa radošću. Divno jutro obećava divan dan.

Kada smo zadovoljni i srećni,imamo vise energije, produktivniji smo i kreativniji pa tako i obaveze koje ne volimo, sa lakoćom završavamo.

Sve vise se govori o delotvornosti ranog ustajanja. Možemo pomerati svoje granice u vezi sa satnicom, ali je uvek dobro odrediti svoje vreme i napraviti svoj ritam. Jer važno je kako pokrećemo dan. Pre spavanja i nakon buđenja, treba odvojiti nekoliko minuta i isključiti se jer se tada, kao i tokom sna, um i telo regenerišu.

Postizanje takvog stanja kasnije pomaže i olakšava obavljanje poslovnih i drugih aktivnosti tokom dana . Pored toga što pratimo raspored ovabeza, sređujemo beleške , obavljamo hitne poslove, lako dobijamo inspiraciju da činimo nove stvari i pomažemo ljudima oko sebe. A to nas istovremeno čini spremnim za nova učenja i iskustva i kretivnijim za stvaranje novih ideja i stvari. (Piši i sledi svoj spisak,zaokružu obavljeni zadatak i imaćeš osećaj zadovoljstava ).

Nema univerzalnog rasporeda niti univerzalne lekcije. Zato, i ako se desi da ponekad “padnemo” , moramo imati spremne sopstvene male trikove koji nas vraćaju u ravnotežu.

To može biti pisanje, meditacija, treniranje, druženje… Budimo dobri prema sebi i nađimo svoje idealno vreme da dizajniramo svaki dan u skladu sa sobom što će učiniti život zdravijim i lepšim.

MOJ KONCEPT

Ono gde sam danas, šta radim, u čemu uživam, rezultat je velikog rada, učenja i iskustva. Tražeći I nalazeći odgovore na sopstvena pitanja, odlučila sam da motivišem I podržim druge na putu ka njihovoj promeni. Sve o čemu govorim i pišem i sama praktikujem. Mišljenja sam da znanje i iskustvo imaju smisla ako se prenose i dele sa drugima.

PRATITE ME

MEJLING LISTA

Untitled form Copy 2

2019 © Dizajniranje Promene. Sva prava zadržana.
Power by: M-83